SELAMAT DATANG KE COP BAJU PRINTING

COPBAJU.COM MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN CETAK BAJU & CETAK T-SHIRT MENGGUNAKAN KAEDAH SILKSCREEN PRINTING DENGAN HARGA BERPATUTAN, MURAH DAN BERKUALITI

copbajuprinting-bar

copbajuprinting-bar

RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH CETAK BAJU DENGAN HARGA BAJET

INGINKAN CETAKAN TERBAIK DENGAN BAJU YANG SEDAP DIPAKAIKINI ANDA DAH JUMPA TEMPAT YANG BETUL UNTUK PRINTING BAJU YANG MURAH, BERBALOI & BERKUALITI

testimonial

Cik Raiza – Langkap, Perak

Cik Raiza yang membuat baju kelas amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Puas hati sangat!

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Kelas 5 Delima Langkap Perak

Adakah Anda Mempunyai Masalah Sepertimana Dibawah?
Buntu untuk mencari perkhidmatan cetak baju online murah di internet
Nak cetak baju Group / Kelas / Persatuan tetapi tak jumpa kedai printing yang diyakini
Memiliki bisnes yang berjaya tetapi masih tidak mempunyai baju / uniform rasmi
Malas nak drive, nak hadapi traffic jam semata-mata nak tanya harga printing baju
Dah bosan dengan design sedia ada. Ingin cetak baju design sendiri yang lebih menawan
Ingin menjadikan baju sebagai medium pengiklanan bergerak yang murah
Takut kena tipu, sebab baru kali pertama cuba-cuba nak tempah baju secara online
Pernah buat tempahan baju sebelum ni kat tempat lain, tapi kualiti printing tak memuaskan

copbajuprinting-bar

Ya! Kami amat faham dengan situasi anda di atas. Tambahan pula apabila asyik bergelut dengan bebanan kerja seharian yang banyak, langsung tiada masa untuk mencari.

Jangan risau jika anda terasa dah penat sangat mencari kedai cetak baju yang menawarkan printing harga murah tetapi masih tak jumpa-jumpa.

Cop Baju Printing merupakan Konsultan Percetakan Baju yang bakal membantu menyelesaikan masalah yang membelenggu anda.

Kami bukan sekadar konsultan, malah kami juga Pencetak dan Pembekal baju t-shirt secara borong.

Kami sentiasa berdedikasi tinggi dalam menghasilkan produk baju bercetak yang berkualiti. Kualiti bagi kami adalah penanda aras yang tiada kompromi.

testimonial

Family Trip to Penang T-shirt – Teluk Intan, Perak

Tempahan daripada Encik Taufiq yang membuat baju family trip amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Insya-Allah repeat order.

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Family Trip to Penang Teluk Intan Perak

copbajuprinting-bar

testimonial

Team Hiker’s Korbu – Kinta, Perak

Tempahan dari seorang guru sekolah menengah merangkap hiker yang berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Services terbaik, cepat dapat.

Nice tee. Semua ahli team suka.

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Hiking Mount Korbu Kinta Perak

copbajuprinting-bar

Ok sebelum anda baca lebih lanjut, izinkan kami berikan 3 TIPS RAHSIA bagaimana nak dapat harga cetak baju paling bajet. Jadi dengan mengamalkan tips ini anda dah boleh menjimatkan kos untuk tempahan baju idaman anda.

Ada tiga faktor utama yang perlu anda beri perhatian sebelum membuat tempahan cop baju iaitu Size Cetakan Design Baju, Warna Cetakan Design Baju dan Jumlah Kuantiti Tempahan Baju.

Copbaju - Tips Cetak Baju Tshirt Murah Bajet 01

Copbaju - Tips Cetak Baju Tshirt Murah Bajet 02

Copbaju - Tips Cetak Baju Tshirt Murah Bajet 03

copbajuprinting-bar

Pelbagai jenis cetakan baju kami boleh buat yang memenuhi citarasa anda :

Cetakan Paling Hot Kenapa Anda Perlu Buat?
Baju Family Day / Reunion Best kan bila sesekali dapat berkumpul ramai-ramai sambil buat aktiviti riadah. Nampak sedondon bila pakai baju yang sama. Bila Wefie, letak dalam album, 5 tahun lagi tengok balik.. wahh kenangan yang paling manis tak dapat dilupakan.
Baju Kelas / Kuliah Apa lagi kenangan yang tinggal selepas sekolah / universiti. Tak rugi kalau abadikan memori terindah persekolahan di atas baju. 10 tahun lepas tu bila dah kerja, dah berkahwin boleh jadi memori paling indah, tak percaya cuba belek baju tu 10 tahun akan datang 🙂 Pasti tersenyum sorang-sorang. Sayangkan kenangan masa belajar kalau tak disimpan dengan cara paling spesial.
Baju Rewang / Kenduri Sungguh indah kenangan bila menjadi raja sehari. Apatah lagi lebih seronok melihat penanggah memakai baju khas istimewa. Boleh juga diberikan sebagai cenderahati kepada rakan taulan.
Baju Konvoi / Event Setiap kali ada event nak konvoi ke mana-mana mesti teringin nak buat baju yang seragam. Bukan apa, selain boleh jadi kenangan, boleh juga hensem bergaya sambil menunggang motor 🙂
Baju Katering / Syarikat Penting ada baju yang seragam untuk para perkerja. Bukan apa, orang akan lihat servis kita lebih profesional, dan buat orang yakin untuk berurusan dengan kita. Baju rasmi adalah identiti kita kepada para pelanggan. Jadi bila orang lihat, orang boleh kenal tu baju company mana.
Baju I AM Walaupun baju I AM dah lama ada dalam market, namun permintaan masih ada. Bukan sekadar jadi pengenalan kepada individu, malah boleh juga buat untuk baju persatuan, baju kelas, baju company, baju family day, baju tournament dan lain-lain lagi. Menarik kan, satu design tetapi pelbagai fungsi 🙂
Baju Produk Istimewa Anda usahawan produk fizikal / digital nak launch produk terbaru. Terfikir nak bagi gift apa pada bakal customer anda? Apa kata buat baju khas untuk tujuan tersebut. Impak yang bakal anda terima? Percaya tak bila ramai yang pakai baju produk anda, orang akan cari produk tersebut. Kan dah jimat dari segi promosi 😉 
Baju Seminar Anda sering menganjurkan seminar? Seminar anda seringkali mendapat sambutan ramai. Nak cuba kelainan dari kebiasaan pesaing anda? Cuba berikan T-Shirt Seminar anda yang eksklusif tu kepada pelajar anda, mesti gempak kan bila satu dewan pakai baju yang sama. Reputasi anda juga akan meningkat. Bayangkan bila pelajar anda memakai baju tersebut kemana sahaja mereka pergi. Secara tak langsung dah jadi ads bergerak dengan kos paling minima. Kos sekali bayar, tetapi impak berkali-kali.

Cop Baju Printing

testimonial

Cik Liyana – Ipoh, Perak

Team cik Liyana amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Puas hati, harga murah dan cepat siap.

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Team Emerald Carsem Ipoh

copbajuprinting-bar

testimonial

Fendi Motorport – Taiping, Perak

Repeat Order daripada Fendi Motorsport yang membuat t-shirt bengkel, mereka amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Semua ok, semua puas hati.

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Bengkel Motorsport Taiping Perak

copbajuprinting-bar

KENAPA ANDA MESTI CETAK BAJU DENGAN COPBAJU.COM?

  • Kos cetak yang murah berbaloi untuk jangkamasa panjang, serendah RM9.90 sehelai siap baju sekali printing
  • Katalog T-Shirt Online kami mengandungi lebih dari 18 warna baju yang boleh dipilih daripada pelbagai jenama seperti Foursquare, Eightsquare, Enzo, Oren Sport, Rians, Freelife, Fruit of The Loom dan Gildan
  • Katalog T-Shirt Online kami juga mengandungi pilihan size XS – 3XL, dan 5XL
  • Katalog T-Shirt Online kami juga menyediakan pelbagai jenis baju t-shirt seperti t-shirt berkolar, t-shirt muslimah, t-shirt roundneck, baju microfibre, baju polo, t-shirt kanak-kanak, baju lengan panjang, baju korporat
  • Baju yang digunakan diakui ramai pelanggan kami memang “Sedap Dipakai”
  • Material kain dijamin puas hati, sangat selesa dan paling penting tak panas
  • Ink cetakan yang digunakan bermutu tinggi, lembut dan tahan lama membuatkan anda seronok memakainya
  • Bukan hanya cetak baju, kami juga terima tempahan cetak non woven bag, sticker motor / kereta, business card, flyers, banner, bunting, kad kahwin
  • Proses segera setelah deposit diterima, tempoh siap 5-14 hari berkerja bergantung kepada kepadatan jadual. Konsep “first-book, first-served” akan digunapakai 🙂
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia, anda tempah dan tunggu baju sampai terus ke depan pintu rumah anda
  • Jimat duit minyak & jimat masa serta tenaga anda tanpa perlu datang jumpa kami. Boleh buat tempahan t shirt secara online sahaja
  • Tak perlu risau jika anda masih tiada design t-shirt sendiri. Kami sedia membantu untuk realisasikan impian anda

Rubber dye kualiti terbaik untuk printing t-shirt

HANYA INK CETAK BAJU BERKUALITI PREMIUM

Ya, sudah semestinya kami hanya menggunakan waterbased rubber ink kualiti premium bagi setiap baju yang dicetak. Ini penting untuk menghasilkan output cetakan yang halus, lembut dan sedap dipakai.

Bukan itu sahaja, ink yang kami gunakan merupakan FORMULASI terbaik hasil ujikaji kami sendiri. Kami bukan sekadar mencetak, tetapi kami juga mengkaji untuk memberikan hasil berkualiti buat anda.

kurier rasmi cop baju printing

Kami akan pastikan setiap tempahan anda sampai terus kepada anda tidak kira di mana sahaja anda berada.

Oleh yang demikian, kami mempunyai rakan penghantar yang siap siaga menghantar tempahan anda dengan pantas dan selamat.

copbajuprinting-bar

testimonial

Hafiz – Ipoh, Perak

Tempahan t-shirt Team OldTown White Coffee yang amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Memang puas hati, diorang kata cantik.

Ingat cotton biasa jer.. tapi tebal.. selesa pakai.

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Oldtown White Coffee Ipoh

copbajuprinting-bar

testimonial

Encik Azrul Zulkifli – Kg. Kerinchi, Kuala Lumpur

Tempahan t-shirt Team Papa Nasi Ayam Goreng Kunyit yang amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Terbaikkkk

Copbaju - Testimonial Cetak Baju Papa Nasi Ayam Goreng Kunyit Kuala Lumpur

copbajuprinting-bar

Copbaju - cara mudah tempahan printing baju

BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK CETAK BAJU DENGAN KAMI?

Kami sebenarnya agak cerewet dalam meletakkan harga. Namun kami sedar dan faham, dengan situasi ekonomi yang tidak menentu, ramai yang mengeluh kerana kekangan kewangan yang meruncing.

Dan dengan sebab itulah harga cetak baju yang kami tawarkan adalah harga patut, mampu milik dan berbaloi untuk anda.

Jadi berapa yang anda perlu bayar & Apa syarat tempahan?

  • Minimum order cuma 10 helai untuk satu design yang sama – memang sesuai untuk tempahan berkumpulan yang kecil
  • Baju sekali cetak 1 Warna (max A4 size, min A5 size)
  • Cetakan pada satu tempat sahaja (depan / belakang / lengan )
  • Material baju 100% cotton , kain sejuk, lembut & sedap pakai
  • Baju roundneck, lengan pendek, pilihan size XS – 2XL, berat 160 gsm
  • Sehelai hanya RM25.00 RM18.90 sahaja!

** Harga hanya untuk printing & baju dari Katalog Baju Readymade sahaja. Tidak termasuk kos penghantaran menggunakan kurier (kiraan berasaskan jumlah berat keseluruhan baju).

*** Penghantaran percuma hanya bagi seluruh Semenanjung Malaysia. Untuk penghantaran ke Sabah & Sarawak pembayaran 50% dari jumlah kos pos.

“KALAU KUANTITI BANYAK BERAPA PULAK HARGA?”

Harga-cetak-baju-2017-Cop-Baju-RM10.90-sehelai

Print Tshirt 10


RM18.90 / helai


  • + Minimum order 10 helai
  • + Cetak 1 Warna, 1 Bahagian
  • + Baju roundneck lengan pendek
  • + Size XS - 2 XL
  • + Proses 5 -7 hari berkerja
  • + FREE DELIVERY Semenanjung
  • + 50% pos ke Sabah & Sarawak

Print Tshirt 100


RM10.90 / helai


  • + Minimum order 100 helai
  • + Cetak 1 Warna, 1 Bahagian
  • + Baju roundneck lengan pendek
  • + Size XS - 2 XL
  • + Proses 5 -7 hari berkerja
  • + FREE DELIVERY Semenanjung
  • + 50% pos ke Sabah & Sarawak

Harga cetak baju paling bajet, amat berbaloi bagi anda. Langsung TIADA RISIKO, kerana kami memberi jaminan kualiti sentiasa diutamakan. Anda puas hati, kami gembira senang hati 🙂

Opss.. Jangan Buat Tempahan Baju Anda Lagi. Kami Ada Tawaran Bonus PERCUMA Untuk Anda!

Ya, tunggu dulu.. jangan buat tempahan lagi. Sebab kami ada tawaran Bonus Tambahan khas untuk anda.

Jika anda buat tempahan 200 helai ke atas, kami akan berikan anda bonus-bonus ini PERCUMA sahaja :

  • BONUS #1 – Penghantaran ke seluruh semenanjung Malaysia yang bernilai RM250
  • BONUS #2 – Khidmat Design & Redesign yang bernilai RM80
  • BONUS #3 – 300 keping business card bagi anda yang tempah baju syarikat / katering / produk / seminar bernilai RM65
  • ATAU 1 unit banner bersaiz 6 x 4 untuk yang tempah baju konvoi / family day / event / seminar
  • ATAU 2 unit bunting bersaiz 5 x 2 untuk yang tempah baju rewang

Pergh! Giler-giler punya offer kan.. jangan tunggu lama-lama tau. Nanti menyesal tak sudah sebab lepaskan peluang keemasan ini.

Oh ya! Tawaran ini bukan untuk selamanya. Anda telah melihat tawaran ini pada hari ini. Pihak kami berhak menarik balik tawaran kesemua bonus ini bila-bila masa sahaja.

Jadi pastikan anda bertindak segera! Tekan butang TEMPAHAN kat bawah sekarang juga.

Kami akan berikan sebut harga terbaik untuk anda.

8

testimonial

Team Welder – Selangor

Tempahan t-shirt jersey microfibre dari pelajar Shielded Metal Arc Welding yang berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Smart, semua puas hati.”

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Shielded Metal Arc Welding

copbajuprinting-bar

testimonial

Baju Kelas SMI – Ipoh, Perak

Tempahan t-shirt jersey microfibre dari pelajar SMI Ipoh yang berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

Dah dapat dah. Cantik!

Copbaju - Testimonial Print Tshirt Kelas SMI Ipoh Perak

*Nota : Kami akan menghantar sebut harga cetakan baju secara formal menerusi email anda. Jadi pastikan anda memasukkan alamat email yang sah dan butiran maklumat yang lengkap.

copbajuprinting-bar

ANDA NAK INFO CEPAT DENGAN CARA LEBIH MUDAH? 

Berita baiknya anda boleh mesej kami terus samada menerusi aplikasi WhatsApp atau Telegram di telefon atau melalui Telegram di Laptop/Pc anda:

Telegram Cop Baju Printing

WhatsApp CopBaju