CETAK BAJU KHUSUS BUAT PENGGEMAR T-SHIRT PRINTING

copbajuprinting-bar

copbajuprinting-bar

RAHSIA BAGAIMANA ANDA BOLEH CETAK BAJU DENGAN HARGA BAJET

INGINKAN CETAKAN TERBAIK DENGAN BAJU YANG SEDAP DIPAKAI? KINI ANDA TAK PERLU SUSAH HATI MENCARI TEMPAT PRINTING BAJU YANG MURAH, BERBALOI & BERKUALITI

Adakah Anda Mempunyai Masalah Sepertimana Dibawah?
Buntu untuk mencari perkhidmatan cetak baju online murah di internet
Nak cetak baju Group / Kelas / Persatuan tetapi tak jumpa kedai printing yang diyakini
Memiliki bisnes yang berjaya tetapi masih tidak mempunyai baju / uniform rasmi
Malas nak drive, nak hadapi traffic jam semata-mata nak tanya harga printing baju
Dah bosan dengan design sedia ada. Ingin cetak baju design sendiri yang lebih menawan
Ingin menjadikan baju sebagai medium pengiklanan bergerak yang murah
Takut kena tipu, sebab baru kali pertama cuba-cuba nak tempah baju secara online
Pernah buat tempahan baju sebelum ni kat tempat lain, tapi kualiti printing tak memuaskan

copbajuprinting-bar

Ya! Kami amat faham dengan situasi anda di atas. Tambahan pula asyik bergelut dengan beban kerja seharian yang banyak, tiada masa untuk mencari, dan dah penat sangat mencari kedai cetak baju yang menawarkan printing harga murah tetapi masih tak jumpa. Jangan risau, kami di Cop Baju Printing :

Merupakan Konsultan Percetakan Baju yang bakal membantu menyelesaikan masalah anda. Kami bukan sekadar konsultan, malah kami juga Pencetak dan Pembekal baju t-shirt secara borong yang sentiasa berdedikasi dalam menghasilkan produk yang memuaskan pelanggan kami yang dikasihi.

testimonial

En. Ady – Putrajaya

En. Ady merupakan salah seorang pelanggan yang berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

“Services bagus, baju sedap pakai.”

Cop Baju Harga Murah

copbajuprinting-bar

Ok sebelum anda baca lebih lanjut, izinkan kami berikan 3 TIPS bagaimana nak dapat harga cetak baju paling bajet :

Tips Cetak Baju Murah

Tips Cetak Baju Murah

Tips Cetak Baju Murah

copbajuprinting-bar

Pelbagai jenis cetakan baju bakal memenuhi citarasa anda :

Cetakan Paling Hot Kenapa Anda Perlu Buat?
Baju Family Day / Reunion Best kan bila sesekali dapat berkumpul ramai-ramai sambil buat aktiviti riadah. Nampak sedondon bila pakai baju yang sama. Bila Wefie, letak dalam album, 5 tahun lagi tengok balik.. wahh kenangan yang paling manis tak dapat dilupakan.
Baju Kelas / Kuliah Apa lagi kenangan yang tinggal selepas sekolah / universiti. Tak rugi kalau abadikan memori terindah persekolahan di atas baju. 10 tahun lepas tu bila dah kerja, dah berkahwin boleh jadi memori paling indah, tak percaya cuba belek baju tu 10 tahun akan datang 🙂 Pasti tersenyum sorang-sorang. Sayangkan kenangan masa belajar kalau tak disimpan dengan cara paling spesial.
Baju Rewang / Kenduri Sungguh indah kenangan bila menjadi raja sehari. Apatah lagi lebih seronok melihat penanggah memakai baju khas istimewa. Boleh juga diberikan sebagai cenderahati kepada rakan taulan.
Baju Konvoi / Event Setiap kali ada event nak konvoi ke mana-mana mesti teringin nak buat baju yang seragam. Bukan apa, selain boleh jadi kenangan, boleh juga hensem bergaya sambil menunggang motor 🙂
Baju Katering / Syarikat Penting ada baju yang seragam untuk para perkerja. Bukan apa, orang akan lihat servis kita lebih profesional, dan buat orang yakin untuk berurusan dengan kita. Baju rasmi adalah identiti kita kepada para pelanggan. Jadi bila orang lihat, orang boleh kenal tu baju company mana.
Baju I AM Walaupun baju I AM dah lama ada dalam market, namun permintaan masih ada. Bukan sekadar jadi pengenalan kepada individu, malah boleh juga buat untuk baju persatuan, baju kelas, baju company, baju family day, baju tournament dan lain-lain lagi. Menarik kan, satu design tetapi pelbagai fungsi 🙂
Baju Produk Istimewa Anda usahawan produk fizikal / digital nak launch produk terbaru. Terfikir nak bagi gift apa pada bakal customer anda? Apa kata buat baju khas untuk tujuan tersebut. Impak yang bakal anda terima? Percaya tak bila ramai yang pakai baju produk anda, orang akan cari produk tersebut. Kan dah jimat dari segi promosi 😉 
Baju Seminar Anda sering menganjurkan seminar? Seminar anda seringkali mendapat sambutan ramai. Nak cuba kelainan dari kebiasaan pesaing anda? Cuba berikan T-Shirt Seminar anda yang eksklusif tu kepada pelajar anda, mesti gempak kan bila satu dewan pakai baju yang sama. Reputasi anda juga akan meningkat. Bayangkan bila pelajar anda memakai baju tersebut kemana sahaja mereka pergi. Secara tak langsung dah jadi ads bergerak dengan kos paling minima. Kos sekali bayar, tetapi impak berkali-kali.

Cop Baju Printing

testimonial

Cik Liyana – Ipoh, Perak

Team cik Liyana amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

“Puas hati, harga murah dan cepat siap.”

Cop baju harga kilang di Ipoh

KENAPA ANDA MESTI CETAK BAJU DENGAN COPBAJU.COM?

  • Kos cetak yang murah berbaloi untuk jangkamasa panjang, serendah RM9.90 sehelai siap baju sekali printing
  • Katalog T-Shirt Online kami mengandungi lebih dari 18 warna baju yang boleh dipilih daripada pelbagai jenama seperti Foursquare, Eightsquare, Enzo, Oren Sport, Rians, Freelife, Fruit of The Loom dan Gildan
  • Katalog T-Shirt Online kami juga mengandungi pilihan size XS – 3XL, dan 5XL
  • Katalog T-Shirt Online kami juga menyediakan pelbagai jenis baju t-shirt seperti t-shirt berkolar, t-shirt muslimah, t-shirt roundneck, baju microfibre, baju polo, t-shirt kanak-kanak, baju lengan panjang, baju korporat
  • Baju yang digunakan diakui ramai pelanggan kami memang “Sedap Dipakai”
  • Material kain dijamin puas hati, sangat selesa dan paling penting tak panas
  • Ink cetakan yang digunakan bermutu tinggi, lembut dan tahan lama membuatkan anda seronok memakainya
  • Bukan hanya cetak baju, kami juga terima tempahan cetak non woven bag, sticker motor / kereta, business card, flyers, banner, bunting, kad kahwin
  • Proses segera setelah deposit diterima, tempoh siap 7-14 hari berkerja bergantung kepada kepadatan jadual. Konsep “first-book, first-served” akan digunapakai 🙂
  • Penghantaran ke seluruh Malaysia, anda tempah dan tunggu baju sampai terus ke depan pintu rumah anda
  • Jimat duit minyak & jimat masa serta tenaga anda tanpa perlu datang jumpa kami. Boleh buat tempahan t shirt secara online sahaja
  • Tak perlu risau jika anda masih tiada design t-shirt sendiri. Kami sedia membantu untuk realisasikan impian anda

Rubber dye kualiti terbaik untuk printing t-shirt

copbajuprinting-bar

HANYA INK CETAK BAJU BERKUALITI PREMIUM

Ya, sudah semestinya kami hanya menggunakan waterbased rubber ink kualiti premium bagi setiap baju yang dicetak. Ini penting untuk menghasilkan output cetakan yang halus, lembut dan sedap mata memandang.

Bukan itu sahaja, ink yang kami gunakan merupakan FORMULASI terbaik hasil ujikaji kami sendiri. Kami bukan sekadar mencetak, tetapi kami juga mengkaji untuk memberikan hasil terbaik buat anda.

testimonial

Hafiz – Ipoh, Perak

Team OldTown White Coffee amat berpuashati dengan perkhidmatan cetak baju kami :

“Ingat cotton biasa jer.. tapi tebal.. selesa pakai”

Cetak baju harga murah Ipoh

copbajuprinting-bar

BERAPA PELABURAN ANDA UNTUK CETAK BAJU DENGAN KAMI?

Kami sebenarnya agak cerewet dalam meletakkan harga. Namun kami sedar dan faham, dengan situasi ekonomi yang tidak menentu, ramai yang mengeluh kerana kekangan kewangan yang meruncing. Dan dengan sebab itulah harga cetak baju yang kami tawarkan adalah harga patut, mampu milik dan berbaloi untuk anda.

“Jadi berapa yang anda perlu bayar & Apa syarat tempahan?”

  • Minimum order cuma 10 helai satu design – memang sesuai untuk tempahan berkumpulan yang kecil
  • Baju sekali cetak 1 Warna (max A4 size, min A5 size)
  • Cetakan pada satu tempat sahaja (depan / belakang / lengan )
  • Material baju 100% cotton , kain sejuk, lembut & sedap pakai
  • Baju roundneck, lengan pendek, pilihan size XS – 2XL, berat 160 gsm
  • Harga pasaran untuk mencetak baju RM25.00 sehelai (mahal lagi ni)
  • Apakata kami berikan DISKAUN istimewa RM20.00 (Masih mahal?)
  • Ok, tawaran HEBAT hanya RM20.00 RM15.90 sahaja

Ya! Cuma RM15.90 sehelai (anda dah jimat RM9.10 sehelai) tanpa GST, dan tanpa caj terselindung. Bayar sekali, tetapi boleh pakai banyak kali. Harga cetak baju paling bajet, amat berbaloi bagi anda. Langsung tiada risiko, kerana kami memberi jaminan kualiti sentiasa diutamakan. Anda puas hati, kami senyum gembira nanti 🙂

“KALAU KUANTITI BANYAK BERAPA PULAK HARGA?”

  • 10 – 20 helai : RM20.00 RM15.90 sehelai
  • 21 – 30 helai : RM14.90 sehelai
  • 31 – 50 helai : RM13.90 sehelai
  • 51 – 99 helai : RM12.90 sehelai
  • 100 – 499 helai : RM10.90 sehelai
  • 500 – 1000 helai : RM10.50 RM9.90 sahaja

Bukan itu sahaja, bagi tempahan 100 helai ke atas, kami akan berikan anda :

  • Penghantaran PERCUMA ke seluruh MALAYSIA yang bernilai RM250 ++
  • Khidmat Design & Redesign PERCUMA yang bernilai RM80 ++ DAN…
  • PERCUMA 3 kotak business card bagi anda yang tempah baju syarikat / katering / produk / seminar ATAU…
  • PERCUMA 1 unit banner bersaiz 6 x 4 untuk yang tempah baju konvoi / family day / event / seminar ATAU…
  • PERCUMA 2 unit bunting bersaiz 5 x 2 untuk yang tempah baju rewang

Pergh! Giler-giler punya offer kan.. jangan tunggu lama-lama. Tawaran ini boleh tamat pada bila-bila masa sahaja. Bertindak segera! Tekan butang kat bawah laju-laju. Kami akan berikan sebut harga terbaik untuk anda.

8

Tempahan cop baju

copbajuprinting-bar

fb page cop baju

JOM PAKAT TOLONG SHARE :)

TwitterFacebookGoogle+Pin It