Siapa Kami

Cop Baju Printing merupakan sebuah kedai cetak baju dan cetak t-shirt online milik penuh Bumiputera yang dikendalikan oleh FSE. dengan No pendaftaran SSM: IP039X250-X.

Syarikat kami juga adalah vendor berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia – MOF. Lokasi kilang cop baju kami terletak di Chemor, Ipoh Perak.

Cop Baju Printing menyediakan perkhidmatan mencetak baju menggunakan teknik silkscreen printing. Oleh yang demikian kami dapat menawarkan harga cetak baju yang murah dan berpatutan kepada pelanggan kami.

Kami amat berdedikasi dalam memberikan khidmat cop baju  / cetak baju terbaik di Malaysia. Sesungguhnya kami amat menekankan kualiti cetakan baju, khidmat pelanggan sebelum dan juga selepas jualan.

cetak baju murah

Harga perkhidmatan cop baju kami adalah yang terendah dan amat berpatutan. Kami sentiasa siap siaga memberikan perkidmatan kami sehingga ke seluruh pelusuk negara.

Sekiranya anda ada persoalan berkaitan tempahan baju yang ingin dikemukakan kepada kami, silalah hubungi kami melalui borang Hubungi Kami yang telah disediakan.

JANGAN LUPA LIKE FACEBOOK KAMI