Promosi Cetak Baju Murah RM10.90 Sehelai

Promosi Cetak Baju Murah RM10.90 Sehelai

Cop Baju Printing kini sedang mengadakan promosi firesale cetak baju murah hanya RM10.90 sehelai. Harga cetak termasuk sekali baju. Best gila kan!

Promosi yang julung kali diadakan. Hanya untuk bulan Januari 2017 sahaja. Ya, kami memang serius nak bagi diskaun gila-gila ni buat anda semua.

TERIMA KASIH! TERIMA KASIH! TERIMA KASIH!

Terima kasih kerana telah menyokong CopBaju.com selama ini dan teruskanlah  sokongan padu anda tersebut sampai bila-bila.

Mana tahu, bukan sahaja bulan Januari.. mungkin juga bulan depan ada lagi diskaun hebat.. takpun setiap bulan ke.. gempak kan!

Promosi cetak baju ini akan berlangsung sepanjang bulan Januari ini. Jadi jangan lupa viralkan berita baik ini kepada semua yang mengenali anda.

Mesti anda bertanya, apa yang best sangat tempah baju dengan kami kan?

Untuk makluman, kami dah cetak beribu helai baju tempahan daripada semua lapisan masyarakat.

Kami juga menjadi pencetak official bagi beberapa jenama lokal clothing. Jadi kualiti printing memang sentiasa menjadi amalan kami.

Ramai yang telah berpuashati dengan perkhidmatan kami kerana cepat siap, harga rendah dan cetakan yang kemas.

Lagi pula, kami menggunakan baju dari kain cotton yang sememangnya lembut, sejuk dan sedap dipakai.

Kami juga menggunakan rubber ink berkualiti tinggi grade premium.

Bukan itu sahaja, hasil cetakan kami telah sampai ke Sabah & Sarawak tau! Walaupun kilang kami terletak di Ipoh, Perak. Namun jarak bukanlah penghalang.

Dengan kemajuan teknologi sekarang, urusan tempahan baju lebih mudah dan cepat. Semuanya di hujung jari je.

Berbalik kepada promosi cetak baju RM10.90 sehelai ni. Mesti anda tanya lagi, berapa jumlah baju nak kena tempah untuk layak dapat harga tu kan?

Sebelum tu, cuba anda bandingkan harga asal dengan tawaran promosi ni. Memang harga kasih sayang kaw-kaw kami bagi!

Promo-Januari-2017-Cop-Baju-RM10.00-sehelai

HARGA ASAL untuk tempahan 100 helai adalah RM10.90, tapi untuk PROMOSI ini anda cuma perlu tempah baju 50 helai je.

Ya, serius! Dengan kuanti tempahan minimum 50 helai, anda dah dapat harga RM10.90 sehelai baju.

Nak tempah 100 helai? Boleh aje. Kami bagi RM10 sehelai.. murah kan!

Tapi ada syaratnya tau. Cetakan design adalah satu warna sahaja. Lepas tu design pulak kenalah design yang sama.

Size cetakan design mestilah A4. Nak upgrade jadi A3 pun boleh, cuma tambah RM1 sehelai.

Baju yang digunakan adalah baju cotton Roundneck lengan pendek. Kalau nak baju lengan panjang ke, berkolar ke.. tak ada masalah. Cuma kena caj tambahan lah 🙂

Jadi kalau berhasrat nak print baju design sendiri, ini lah masanya. Rugi kalau tak ambil peluang ni sekarang. Jangan tunggu lama-lama. Menyesal nanti! Promosi sah sehingga 31 Januari 2017 sahaja.

MAAF! PROMOSI INI DAH TAMAT

Jemput baca promosi terbaru dari kami di sini :

Promosi Cetak Baju Family Day RM10.00

Jom buat tempahan baju anda sekarang melalui Borang Sebutharga di website ni. Klik sini.

Sampai jumpa lagi  dan Salam Cop Baju.

Cop Baju Printing

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge