Tempahan Cetak Baju Baju Family Day dan Baju Rewang

Tempahan Cetak Baju Family Day dan Baju Rewang

Hai, apa khabar? Alhamdulillah semoga anda diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa dimurahkan rezeki.

Dah lama kita tak bersua ya. Maaf la jika entri seperti iklan coklat ‘sekejap ada, sekejap tak ada’ hehe

Jom luangkan masa seminit dua untuk LIKE facebook kami. Terima kasih atas sokongan anda. KLIK DISINI

Apapun sepanjang mode senyap kami sebenarnya giat menyiapkan tempahan cetak baju dari pelbagai pihak. Alhamdulillah, syukur atas nikmat rezeki yang Allah berikan ini.

Untuk entri kali ini, kami suka untuk berkongsi dengan anda hasil2 tempahan baju family day dan baju rewang yang telah kami hasilkan.

Maklum sahaja lah, cuti panjang persekolahan sesi 2017 akan menjelang tidak lama lagi. Jadi mesti ramai dikalangan anda yang merancang untuk bercuti dan beriadah bersama ahli keluarga.

Ada juga dikalangan anda mahupun ahli keluarga anda bakal bergelar raja sehari. Betul tak?

Sudah pasti juga anda sedang tercari-cari tempat yang boleh membuat baju family day atau baju rewang dengan harga yang berpatutan kan?

Jadi kami di Cop Baju Printing amat berbesar hati untuk menjadi antara penyumbang kecil kepada memori indah anda dan keluarga anda. Kami gembira jika dapat melihat kegembiraan diwajah pelanggan kami yang telah berpuas hati menggunakan perkidmatan cetak baju kami.

Kami telah menyediakan 10 design readymade baju family day dan juga baju rewang untuk anda buat pilihan. Harga dan kualiti Insya Allah adalah yang terbaik buat anda.

Anda boleh lawati pautan berikut dan pilih design yang berkenan untuk dicetak menjadi baju family day mahupun baju rewang :

Jom kita lihat pula koleksi antara tempahan2 baju family day/family trip dan juga baju rewang yang telah kami siapkan. Biarlah gambar pula yang berbicara ya hehe 🙂

CopBaju#57l-Tempahan-tshirt-wedding-crew-family-Ismail-Ipoh-Perak

CopBaju#57a-Tempahan-baju-family-trip-SKK6-ke-Cameron-Highland-Pahang

CopBaju#57b-Tempahan-baju-family-day-The-Sabtu-ke-Kolam-Air-Panas-Sg-Gersik-Muar-Johor-

CopBaju#57c-Tempahan-baju-family-trip-Batch-09-ke-Melaka-Bandaraya-Bersejarah

CopBaju#57d-Tempahan-baju-family-day-BPKR-Jabatan-Kehakiman-Syariah-Malaysia-Putrajaya

CopBaju#57e-Tempahan-baju-family-trip-Jonet-ke-Pulau-Perhentian-Terengganu-Malaysia

CopBaju#57f-Tempahan-baju-family-day-SK-Mengkuang-ke-Cherating-Pahang

CopBaju#57g-Tempahan-baju-family-day-design-readymade-cop-baju-printing

CopBaju#57h-Tempahan-baju-family-day-ACC-Hasan-&-Saidah-ke-Cameron-Highland-Pahang

CopBaju#57j-Tempahan-baju-Jonets-family-trip-Johor-Bahru

CopBaju#57k-Tempahan-baju-rewang-family-Tavac

CopBaju#57i-Tempahan-baju-family-day-2017-Saleh-&-Rahimah-Legacy-Ipoh-Perak

Memori bersama ahli keluaga adalah saat paling berharga dalam hidup kita.

Best kan apabila semua ahli keluarga dapat memakai baju yang sama sewaktu perjumpaan nanti. Bukan senang nak rakam detik2 indah sebegitu.

Berminat nak buat tempahan cetak baju family day dan baju rewang untuk keluarga anda, sila hubungi kami sekarang juga :

https://copbaju.com/hubungi-kami/

Sampai kita berjumpa lagi dan salam ceria, serta salam bahagia bersama keluarga tersayang 🙂

Cop Baju Printing

2 responses to “Tempahan Cetak Baju Baju Family Day dan Baju Rewang”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge