Lagi Tempahan Cetak Baju Design Sendiri

Lagi Tempahan Cetak Baju Design Sendiri

Nak buat tempahan cetak baju design sendiri tak!

Salam Cop Baju buat semua 🙂

Tinggal lagi beberapa hari kita bakal beralih ke tahun baru 2017. Dalam bulan cuti sekolah ni, banyak la tempahan untuk mencetak baju kelas dan baju family.

Tempahan Cetak Baju Pertama datang daripada Teluk Intan, Perak. Tema baju family trip. Berbekalkan baju berwarna Purple, dengan cetakan satu warna di depan dan di belakang, tempahan berjaya disiapkan sebelum dateline customer.

Lihatlah betapa gembiranya mereka memakai baju family yang sedondon ni.. sweetkan baby tu pakai 🙂

Tempahan Cetak Baju Ke-2 pulak datangnya daripada Langkap, Perak. Tempahan kali ni merupakan cetakan baju kelas untuk pelajar seramai 26 orang.

Design asal daripada diorang cuma lakaran di atas kertas sahaja. Tapi pihak kami dah transform kan jadi baju yang diorang idamkan tu.

Baju kenang-kenangan sebab diorang last final exam tahun ni. Cetakan baju dengan gabungan warna ceria Biru Laut dan Merah memang sungguh mempersona.

Lihatlah wajah kegembiraan diorang semasa pakai baju ni. Amacam.. smart kan hehe

Cetak Baju Kelas 2017

Cetak Baju Kelas Design Sendiri

Cetak Baju Kelas Design Sendiri

Ada lagi beberapa tempahan baju yang lain, tapi cukuplah dulu untuk tatapan kali ini. Sebab admin nak sambung balik kerja cetak baju. Nanti terlewat pulak dateline 🙂

Korang nak tempah baju design sendiri.. bolehlah whatsapp design dengan jumlah baju nak buat ke nombor 018.3322.399 atau tempah terus melalui Borang Sebutharga di website ni. Klik sini.

Sampai jumpa lagi  dan Salam Cop Baju.

Cop Baju Printing

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge