Cetak Baju Kelas Minima 10 Helai

Cetak Baju Kelas Minima 10 Helai

Salam cetak baju & Assalamualaikum,

Copbaju# Keep CalmBerjumpa lagi kita. Kali ini Admin nak kongsi job yang telah disiapkan dan sempat di snap.

Tempahan pertama ni datang nya dari Sarawak. Ha jauh kan, sebab kami kat Ipoh je.. Walau macam mana pun, tiada masalah kerana zaman sekarang ni ada pelbagai cara untuk kita berhubung dengan pantas dan mudah.

Dengan kemudahan aplikasi percuma seperti whatsapp, telegram, instagram dan fb, semua tempahan baju dapat diuruskan dari hujung jari sahaja.

Ok lah, berbalik kepada tempahan dari Sarawak ni, baju ni simple je design dia. Print satu warna size A3 kat depan baju. Ni baju team kalau tak salah Admin. So walaupun simple, namun tetap istimewa.

Sebabnya, design baju ni diorang je yang pakai.. ha kan special tu 🙂 Dan baju ni diorang yang design sendiri tau.. pihak Admin cuma adjust sikit-sikit je dan print.

Copbaju#15b

Yang ini pulak cetak baju kelas, team SMI dari Ipoh. Baju material microfibre. Cetak logo kat depan, cetakan lengan dan cetak nama dan nombor di belakang baju. Memang smart, dengan tema Putih, Hitam dan Kuning.

Cetak baju kelas kain microfibre Cop baju kelas kain microfibre

Cetak baju kelas kain jersey

Ok, kalau korang nak cetak baju kelas boleh lah dapatkan harga dengan mengisi borang sebut harga cetak baju. Klik link Borang Sebut Harga kat atas tu ya. Kami akan cuba berikan harga terbaik dan berpatutan.

Setakat ini saja untuk kali ini, jumpa lagi 🙂

Cop Baju Printing

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge