Cetak Baju Berkolar Samtech Seri Iskandar

Cetak Baju Berkolar Samtech Seri Iskandar, Perak

Hai, dan apa khabar ? Yeahh puasa dah dekat hehe 🙂

Kami ingin mengambil kesempatan ini utntuk mengucapkan Salam Ramadhan 1438H /2017 & Selamat berpuasa. Tingkatkan amalan mulia serta banyakkan ibadah kita.

Ok, tempahan baju ni daripada Samtech Global Solutions Sdn. Bhd. Warna merah menjadi pilihan. Baju ni dari Katalog Oren Sport, HC 0105 RED. Kain dia memang tebal dan sangat selesa iaitu 230gsm dan diperbuat dari campuran 60% cotton dan 40% polyester. Terdapat dari size XS hingga 3XL.

Print Baju Berkolar Samtech Global Solutions Sdn Bhd

Nak tengok Katalog Oren Sport boleh klik menu kat atas tu. Menu Katalog Online ~ Katalog Oren Sport.

Baju berkolar ni memang selalu menjadi pilihan kebanyakkan syarikat yang nak buat uniform rasmi. Baju berkolar juga sesuai kalau anda nak kan pakaian yang formal untuk aktiviti tertentu.

Jom luangkan masa untuk LIKE facebook kami. KLIK DISINI

Ini merupakan tempahan ke 3 daripada Samtech. Sebelum ini kami dah cetak untuk 2nd batch sekali dengan tempahan business card. Ha, kami juga buat offset printing tau. Tak kisahlah anda nak order  business card, flyer, bill book, kad kahwin, sampul duit raya, kalender tahunan dan lain2, semua boleh. Hehehe

Oh ya, Samtech Global Solutions Sdn. Bhd. ni terletak di bandar pendidikan Seri Iskandar, Perak. Merupakan syarikat bumiputera terawal yang menyediakan khidmat ICT untuk warga Seri Iskandar dan sekitarnya. Lokasi strategik berdekatan dengan UiTM Perak, Universiti Teknologi Petronas, IKBN dan Giatmara.

Buat anda yang tinggal berhampiran tu boleh lah singgah ye. Cuci mata dan dapatkan gajet terkini di sana.

CopBaju-Cetak-uniform-Samtech-Global-Solutions

CopBaju-Cetak-baju-berkolar-Samtech-Seri-Iskandar-Perak

CopBaju-Cetak-polo-berkolar-Samtech-Global-Solutions

Sekian catatan ringkas kali ini, Cetak Baju Berkolar Samtech Seri Iskandar, Perak.

Anda ada bisnes tapi belum ada uniform tu boleh lah tempah uniform syarikat anda sekarang. Baju berkolar atau baju polo ni memang tampak elegan bila dipakai. Smart untuk apa jua majlis rasmi mahupun tak rasmi. Nak cetak silkscreen ataupun disulam pun boleh dipilih.

Jangan lupa promosi harga diskaun printing baju sempena menyambut Ramadhan Karim 2017 masih berlangsung sehingga 30 Jun nanti.

Klik link ini untuk buat tempahan baju anda sekarang : https://copbaju.com/hubungi-kami/

Sampai bertemu lagi.

Cop Baju Printing

8 responses to “Cetak Baju Berkolar Samtech Seri Iskandar”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge