Promosi Cetak Baju Family Day RM10.00

Promosi Cetak Baju Family Day RM10.00 Sehelai

Hai, apa khabar 🙂 Semoga korang sihat & dimurahkan rezeki.

Cop Baju Printing kini kembali lagi dengan promosi hebat. Kali ni kitaorang buat promosi untuk print t-shirt family day pulak.

Kitaorang yakin, korang mungkin dah plan lama kan nak buat family gathering. Tapi terbantut bila pikir nak kena cari design lagi, nak cari kedai yang boleh print harga berpatutan tapi berkualiti.. hmm pening2…

Kini korang dah tak payah risau dan pening2 kepala lagi. Kitaorang boleh setelkan masalah korang tu, small the pieces je.. sebab promosi print baju family day RM10.00 ni kitaorang buat selama 2 bulan tau.. bermula dari bulan May 2017 hinggalah bulan Jun 2017.

Fuyoo.. lama kan!

Bukan tu je.. korang tak ada design pun kitaorang boleh setel punya. Sebab kitaorang dah sediakan design readymade baju family day yang cun melecun untuk korang pilih.

10 Design Readymade Cetak Baju Family Day

Wahhh… besttt nya!

Nampak tak. Korang dah jimat masa, tenaga & wang kat situ. Sebab kitaorang dah siapkan design dan siap bagi harga promosi lagi. Wuihh mana nak dapat kan.

Lagipun, kitaorang yakin dan pasti.. memang takkan rugilah buat baju family day ni. Cuba bayangkan semua pakat2 pakai baju yang sama, sedondon, sehati sejiwa & seia sekata. Seronok kan.. wefie pulak ramai2, pastu upload pulak gambar cantik2 kat fb dgn insta korang.. fuhh

Kalau korang nak buat baju family day ni, tempah la awal2 ya.. buat awal boleh dapat awal. Kitaorang pun happy je nak print hehe 🙂

Copbaju#10-Design-Menarik-Readymade-Cetak-Baju-Family-Day

SENARAI HARGA PROMOSI SEHINGGA 30 JUN 2017

  • 10 helai – RM18.90/pcs
  • 30 helai – RM13.90/pcs
  • 50 helai – RM13.90 RM11.90/pcs
  • 100 helai – RM10.90 RM10.00/pcs

TERMA DAN SYARAT TEMPAHAN

  • Harga termasuk cop + baju
  • Tshirt cotton roundneck sahaja
  • Lengan panjang tambah RM5 sehelai
  • Design readymade sahaja
  • Cop design depan atau belakang
  • Cop design satu warna
  • Tambahan warna ada caj tambahan

MAAF, HARGA PROMOSI INI TELAHPUN TAMAT!

Untuk harga semasa sila rujuk jadual harga cetak baju DISINI.

Harga dah termasuk baju dan printing. Siap packing dalam plastik cantik2 lagi tu. Dan kami siap bagi BONUS istimewa iaitu semua kos pos kami tanggung a.k.a FREE POSTAGE. Wahhh, murahnya!! Biasanya packing dan postage kitaorang caj harga berlainan tau.

Harga yang tertera hanya untuk design readymade sahaja. Jika korang ada design sendiri harga sedikit berbeza. Namun masih lagi mampu milik.

Baca artikel kami sebelum ini untuk penjelasan lanjut :

Korang boleh pilih design & warna baju family day  korang di Galeri Design Readymade Baju Family kami :

Jangan tunggu lama2, booking sekarang sementara promosi masih ada. Terus hubungi kitaorang sekarang :

Jumpa kitaorang kita chit chat kat sana ya… 🙂

Adakah korang sedang mencari design baju rewang?

Nak Tempah Baju Rewang Tapi Tak Ada Design?

Cop Baju Printing

4 responses to “Promosi Cetak Baju Family Day RM10.00”

    • Ya betul tu.. memandangkan bulan puasa pun tak lama lagi, kami berhajat membantu semua yang memerlukan khidmat kami tanpa mengabaikan kualiti walaupun ada potongan harga 🙂

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge