10 Design Readymade Cetak Baju Family Day

10 Design Readymade Cetak Baju Family Day

Apa khabar dan Salam Cop Baju. Kami berharap anda sihat lah ya dan sentiasa dimurahkan rezeki 🙂

Alhamdulillah, tempahan baju family day memang sentiasa mendapat sambutan saban tahun.

Apa yang menarik tentang baju family day ni adalah kepelbagaian warna-warna baju yang ditempah pelanggan. Memang ceria!

Dan sudah pastinya, keseronokan yang tidak dapat dilupakan apabila dapat berkumpul bersama kaum keluarga setelah sekian lama tak berjumpa. Pakai pulak baju dengan warna dan design yang sedondon.

Namun nak buat baju family day tu, kadang-kadang perancangan tertangguh kerana tak ada design dan kekangan masa untuk menempah baju tersebut. Akhirnya terpaksa pakai baju biasa. Kan dah tak best.

Oleh itu, janganlah risau dengan masalah tersebut kerana kami di Cop Baju Printing ada menyediakan design eksklusif khas untuk cetakan baju family day anda. 10 design readymade baju family day yang menarik dan menawan sedia untuk dipilih.

Anda cuma buat pilihan dan nyatakan kod design, jumlah baju dan warna baju kepada kami. Kami akan uruskan proses mencetak baju family day anda. Mudah kan.

Oh ya, design-design tersebut boleh ditukar teks nya mengikut kesesuaian anda 🙂 PERCUMA je tau.

Copbaju#10-Design-Menarik-Readymade-Cetak-Baju-Family-Day

Kain yang kami gunakan adalah 100% cotton dengan ketebalan 160 gsm. Baju pulak jenis roundneck lengan pendek ataupun lengan panjang. Memang sesuai sangatlah untuk aktiviti riadah bersama ahli keluarga. Pakai pun sedap je dan tak panas.

Dari segi size pun tersedia dari size XS hinggalah 3XL dengan 29 pilihan warna baju untuk anda jadikan sebagai baju family day.

Was-was dengan size baju yang ideal, takut pakai nanti tak muat pulak? Jangan risau, boleh rujuk carta size kat bawah ni :

Jadi ambillah kesempatan ini untuk membuat tempahan awal. Selalu juga kami terpaksa tolak tempahan pelanggan kerana tempahan dibuat pada saat akhir disebabkan jadual kami telah penuh.

Dah baca ke catatan terbaru kami kat bawah ni :

Promosi Cetak Baju Family Day RM10.00

Jom lihat 10 Design Baju Family Day tersebut di facebook kami :

Atau boleh lihat di Galeri Design Readymade Baju Family kami :

Pada yang masih berbincang, jangan berkira-kira lagi. Terus je hubungi kami sekarang :

Tempahan melalui WhatsApp terpaksa kami tutup buat sementara waktu sehingga dimaklumkan.

Sampai jumpa lagi  dan Salam Cop Baju.

Cop Baju Printing

2 responses to “10 Design Readymade Cetak Baju Family Day”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge