Minggu Yang Padat Dengan Tempahan

Minggu Yang Padat Dengan Tempahan

Hai, dan apa khabar ๐Ÿ™‚ Bertemu lagi kita.

Alhamdulillah, minggu ni kami full house menyiapkan tempahan printing dari customer dan juga rakan niaga kami.

Untuk kali ni kita tak nak cerita panjang, biar gambar yang berbicara. Antara job2 (gambar yg sempat kami rakam) dari rakan niaga kami yang sentiasa menyokong kami. Dulu, kini dan selamanya hehe

Terima kasih buat rakan2 niaga kami.

 

Cetak Baju Family Gathering

Cetak Baju Resepsi

Cetak Beg Jute

Prop Cetakan Beg Jute Hehehe

 

Ok, cuti sekolah pun dah tak lama lagi kan. Jangan lupa kami tengah buat promosi harga diskaun printing baju sempena menyambut Ramadhan Karim 2017.

Insya Allah, kita bincang sampai jadi ๐Ÿ™‚

Kalau korang masih tak ada idea nak buat design macam mana, tak perlu risau. Jom tengok design baju readymade yang telah kami sediakan. Korang cuma pilih design yang mana berkenan :

 

Kalau tak pasti ukuran size apa baju yang korang pakai, jom tengok carta size baju ni :

 

Jangan lupa, hubungi kami untuk tempahan awal. Kami tak jamin slot printing akan sentiasa ada. Klik link ini untuk buat tempahan korang sekarangย :ย https://copbaju.com/hubungi-kami/

Sehingga jumpa lagi. Tata!

Cop Baju Printing

4 responses to “Minggu Yang Padat Dengan Tempahan”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge