Nak Tempah Baju Rewang Tapi Tak Ada Design?

Nak Tempah Baju Rewang Tapi Tak Ada Design?

Hai, apa khabar 🙂 Semoga korang sihat & dimurahkan rezeki.

Berita baik untuk bakal2 pengantin raja & puteri sehari 🙂 Nak tanya sikit ni? Korang dah tempah belum baju rewang untuk majlis korang tu?

Nak tak saudara mara korang pakai baju yang seragam masa tu dengan design yang memikat semata2 nak raikan majlis korang? Dan memori ni akan kekal abadi sehinggalah korang beranak pinak. Rugilah kalau korang cakap taknak kan.. hehe

“Hmm majlis kenduri dah dekat ni, tapi tak ada idea lah nak buat baju macam mana..”

Okay2.. korang jangan risau. Sebab kami kat Cop Baju Printing ni sedia nak tolong korang. Kami boleh siapkan baju majlis kahwin korang tu dalam tempoh masa yang singkat. Malah korang boleh pilih design baju rewang readymade yang telah kami sediakan.

Korang tak payah risau lagi bab2 nak design baju rewang ni. Design readymade yang kami sediakan ni korang boleh pilih nak padankan dengan baju warna apa, dan boleh juga tambah tulisan lain. Tak ada caj design pun. Percuma aje tau…

Besttt kan!

Biasanya part paling lama ambil masa adalah nak siapkan sesebuah design. Dah siap design lepas tu nak kena tunjuk kat semua ahli keluarga, setuju ke tak. Kalau tak setuju, nak buat penambahan dah ambil masa lagi..

Jadi kami dah tolong jimatkan masa korang. Dengan design readymade baju rewang ni, proses nak siapkan tempahan baju tu lebih cepat jika nak dibandingkan korang tak ada design langsung.

Ha.. sambil2 tu korang boleh baca catatan di bawah jika korang plan nak buat baju family day jugak :

10 Design Readymade Cetak Baju Family Day

Bab harga korang jangan bimbang. Sebab kami jamin harga yang kami berikan memang harga mampu milik 🙂 Satu tips dari kami, kalau korang nak dapat harga lebih rendah, tempahlah dengan kuantiti yang banyak (30 helai ke atas).

Walaubagaimanapun, kami tetap menerima tempahan dengan jumlah paling minima, hanya dengan 10 helai sahaja. Cuma jika korang tempah dengan kuantiti 30 helai ke atas, ada free gift kami akan bagi dengan korang. Nak tau apa free gift tu kenalah buat tempahan dulu. Okay?

Kalau korang nak lebih jimat, kami ada sediakan juga pakej Kad Kahwin + Baju + Bunting +  Free design. Info lanjut boleh hubungi kami ya.

Jaminan dari kami kualiti cetakan akan dijaga sehabis baik. Jika ada kesalahan mencetak pihak kami sedia menukarnya dengan 100% percuma & tanpa soal jawab yang panjang lebar 🙂

Jadi korang usah tunggu lama2. Hubungi kami untuk membuat tempahan. Kami akan berikan konsultasi percuma jika korang masih ragu2.

Copbaju#10-Design-Baju-Rewang-Readymade-Serendah-RM10-sehelai

Jom pilih design & warna baju rewang  korang di Galeri Design Readymade Baju Rewang kami :

Tempahan baju boleh dibuat melalui cara berikut :

Setiap tempahan akan melalui 4 proses berikut :

  1. Korang hubungi pihak kami melalui cara di atas. Berikan maklumat lengkap (kod design, warna baju, size dan kuantiti baju).
  2. Kami akan berikan sebutharga berdasarkan maklumat tersebut.
  3. Jika korang bersetuju, jadi deposit sebanyak 60% perlu dibayar kepada kami.
  4. Baki lagi 40% korang perlu selesaikan bila baju dah siap untuk diambil / dihantar.

Amacam? Mudah kan walaupun berurusan 100% secara online. Hubungi kami sekarang untuk menempah baju rewang korang!

Cop Baju Printing

6 responses to “Nak Tempah Baju Rewang Tapi Tak Ada Design?”

    • Betul tu.. bila dah ramai2 pakai pulak seragam.. kan cantik.
      Kenangan yang tak boleh dilupakan

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge