Cetak Baju Polo Pasak Impian Batu Gajah

Cetak Baju Polo Pasak Impian Batu Gajah, Perak

Hai, dan apa khabar ? Alhamdulillah bagi kami tempahan cetak baju di bulan Ramadhan yang mulia ini masih ada dan berterusan. Cumanya kami tak sempat nak update blog dengan kerap 🙂

Baiklah tempahan baju polo atau baju berkolar merah ini datangnya daripada syarikat kejuruteraan Pasak Impian Enterprise, Batu Gajah, Perak Darul Ridzuan. Tempahan ini dah lama siap sebenarnya. Satu batch dengan tempahan baju berkolar Samtech Global Solutions sebelum ni.

Menggunakan kain dari jenama Oren Sport iaitu HC 0105 RED. Kain nya yang tebal dan sangat selesa terdapat pilihan size dari XS hinggalah 3XL.

CopBaju-Cetak-uniform-syarikat-Pasak-Impian

Jika anda nak tengok Katalog Oren Sport boleh klik menu kat atas tu. Menu Katalog Online ~ Katalog Oren Sport.

Jom luangkan masa seminit dua untuk LIKE facebook kami. KLIK DISINI

Alhamdulillah, pelanggan berpuashati dengan hasil yang diperolehi. Baju berkolar ni memang selalu menjadi pilihan kebanyakan syarikat yang nak buat uniform company. Baju berkolar juga sesuai kalau anda nak pakai pakaian yang formal untuk aktiviti tertentu.

CopBaju-Testomonial-cetak-baju-polo-Pasak-Impian-Enterprise

Pasak Impian Enterprise terletak di pekan Batu Gajah, berhampiran dengan pasaraya TF Batu Gajah, Perak. Skop perkhidmatan mereka bertumpu kepada bidang kejuruteraan elektrik & bangunan. Mereka juga merupakan kontraktor berdaftar untuk Tenaga Nasional Berhad.

Jom kita lihat sebahagian gambar semasa proses mencetak baju Pasak Impian sedang belangsung.

CopBaju-Silkscreen-printing-tshirt-polo-uniform-kontraktor-kejuruteraan-elektrik-bangunan

CopBaju-Cetak-baju-berkolar oren sport-kontraktor-tnb-batu-gajah-Perak

CopBaju-Cetak-baju-berkolar-kontraktor-tnb-Pasak-Impian-batu-gajah-Perak

CopBaju-Cetak-baju-polo-Pasak-Impian-kontraktor-tnb-batu-gajah-Perak

CopBaju-Cetak-tshirt-Pasak-Impian-Enterprise-batu-gajah-Perak

Sekian catatan ringkas, Cetak Baju Polo Pasak Impian Batu Gajah, Perak.

Bagi anda yang ingin membuat baju atau uniform rasmi untuk syarikat anda, jom lah menempah dengan kami di Cop Baju Printing.

Insya Allah pelaburan anda akan berbaloi. Jenama syarikat anda akan bertambah kukuh dengan tempahan uniform khas dari kami. Bukan itu sahaja, nama syarikat anda juga akan dipromosi secara tidak langsung di website CopBaju.com ini.

Jangan lupa promosi harga diskaun printing baju family day & rewang sempena menyambut Ramadhan Karim 2017 masih berlangsung sehingga 30 Jun nanti. Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Pada pandangan kami, jika buat aktiviti family day pada masa Aidilfitri lebih seronok memandangkan semua ahli keluarga dapat berkumpul bersama. Dalam pada itu, suasananya juga lebih meriah berbanding hari cuti biasa.

Tempahan sentiasa dibuka untuk anda. Klik link ini untuk buat tempahan baju anda sekarang : https://copbaju.com/hubungi-kami/

Sampai kita berjumpa lagi. Salam Ramadhan & Selamat Berpuasa.

Cop Baju Printing

2 responses to “Cetak Baju Polo Pasak Impian Batu Gajah”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge