Tempahan Baju Crew KFC Batu Gajah

Tempahan Baju Crew KFC Batu Gajah, Perak

Hai, dan apa khabar ? Bertemu lagi kita di hari Jumaat yang indah ini. Tak lama lagi dah nak puasa ye.. Alhamdulillah semoga Ramadhan kali ini kita dapat meningkatkan lagi amalan kebaikan kita.

Berbalik kepada catatan kali ini. Alhamdulillah kami di Cop Baju Printing menerima banyak tempahan baju. Kebanyakkan nya daripada rakan2 niaga kami.

Namun tempahan baju crew KFC Batu Gajah, Perak ini  adalah salah satu tempahan terus daripada pelanggan kami Encik Amzar.

Encik Amzar request cetakan ink Gold pada baju team nya. Ink Gold merupakan ink special kerana hasilnya memang wow! Cetakan warna goldnya bersinar2. Blink2 cakap orang sekarang… hihihi

Dalam tempoh seminggu sahaja kami berjaya menyiapkan keseluruhan tempahan baju Crew KFC ini. Cetakan 2 warna putih dan gold menggunakan kain cotton berwarna hitam dari katalog tshirt cotton Foursquare & Oren Sport.

Copbaju#51e-cetak-baju-murah-di-ipoh

Copbaju#51f-cetak-tshirt-crew-kfc-batu-gajah-perak

Copbaju#51d-silkscreen-printing-gold-KFC-batu-gajah-crew-

Bagi yang mementingkan keselesaan, kain cotton adalah pilihan yang terbaik. Sesuai untuk apa jua aktiviti, formal mahupun casual.

Tak percaya tengok lah aktiviti Crew KFC Batu Gajah di tepi pantai ni. Masing2 seronok je pakai baju yang kami buatkan. Ye la, aktiviti berkumpulan macam ni memanglah seronok. Sebab perancangan nya bukan sekejap. Pakai baju design yang sama pulak tu.. wahhh kenangan paling mahal seumur hidup tu korang tau. Hehe 🙂

Copbaju#51a-cetak-baju-team-kfc-batu-gajah-perak

Copbaju#51b-printing-gold-baju-team-kfc-batu-gajah

Apa kata Encik Amzar tentang servis cetak baju kami ?

Copbaju#51c-tempahan-cetak-baju-KFC-batu-gajah-crew-

Copbaju-Testimonial-Print-Tshirt KFC Batu Gajah Crew Copbaju-Testimonial-Cetak-Tshirt KFC Batu Gajah Crew

Selesai sudah cetak baju Crew KFC Batu Gajah, Perak. Dan jangan lupa promosi harga diskaun printing baju sempena menyambut Ramadhan Karim 2017 tengah berlangsung sekarang tau.

Nak buat baju jangan segan2 terus hubungi kami untuk tempahan awal. Klik link ini untuk buat tempahan baju korang sekarang : https://copbaju.com/hubungi-kami/

Sampai bertemu lagi. Daaa!

Cop Baju Printing

2 responses to “Tempahan Baju Crew KFC Batu Gajah”

Tinggalkan Jejak :

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge